Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.

CONDITII DE UTILIZARE

Bine ati venit la www.carucioare-copii-online.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea S.C. Julie Star Impex SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.carucioare-copii-online.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

S.C. Julie Star Impex SRL furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru efectuarea de cumparaturi prin intermediul site-ului www.carucioare-copii-online.ro, , Clientul trebuie in prealabil sa isi creeze un cont de client.

Pentru a-si putea crea contul, Clientul trebuie sa adauge adresa electronica de mail si o parola. Aceste 2 elemente sunt confidentiale.

Ultimul pas al procedurii de creare cont client, clientul confirma (prin bifarea unei casute), ca este de acord cu Termenii si conditiile site-ului www.carucioare-copii-online.ro. In cazul in care Clientul nu bifeaza casuta unde se cere explicit acordul fata de Termenii si Conditiile de pe www.carucioare-copii-online.ro, contul nu va fi accepat si nu vor fi procesate comenzi.

Clientul va fi singurul responsabil de consecintele utilizarii contului sau pana la dezactivarea acestuia.

Aceste informatii sunt necesare in gestionarea comenzilor si a relatiilor comerciale dintre Carucioare Copii Online si Client.

Clientul poate alege modul in care se poate efectua plata produselor comandate.

Variantele disponibile in acest moment sunt: 1. Plata la livrare sau 2. Prin transfer bancar

Site-ul www.carucioare-copii-online.ro nu este gazduit pe serverele societatii S.C. Julie Star Impex SRL astfel incat aceasta nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. S.C. Julie Star Impex SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.carucioare-copii-online.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

DEFINITII

Acest site este intretinut si administrat de S.C. Julie Star Impex SRL (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.carucioare-copii-online.ro, este denumita Client.

Societatea isi rezerva dreptul de a selecta clientii, in prezent comercializarea si livrarea de produse este limitata clientilor aflati pe teritoriul Romaniei.
Adresa web care este proprietatea S.C. Julie Star Impex SRL, va fi denumita generic site-ul www.carucioare-copii-online.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.carucioare-copii-online.ro, vor fi denumite in continuare continut.

DREPTURI DE AUTOR

Tot conţinutul de pe www.carucioare-copii-online.ro apartine S.C. Julie Star Impex SRL si este protejat de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe (actualizata pina in Aprilie 2011)(Include modificarile aduse prin Legea nr. 285/2004 , Ordonanta de Urgenta 123/2005, Legea 329/2006 si Legea nr.202/2010).
Tot continutul nu poate fi folosit în orice tip de suport pentru orice scop, care poate include, printre altele, mass-media, advertising, promovare, publicitate, marketing sau ambalare pentru orice produs, serviciu sau eveniment.
În plus, continutul nu poate fi combinat cu alte imagini, text sau grafică, şi recoltate, modificate sau modificat fără permisiunea prealabilă scrisă de la S.C. Julie Star Impex SRL.
Creditul pentru continut citat trebuie să fie mentionat pe orice imagine si la fiecare postare pe web.

Orice incalcare a celor mentionate mai sus trebuie raportata la adresa de email: dpi [at] happy-bees.ro

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.carucioare-copii-online.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii S.C. Julie Star Impex SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. Julie Star Impex SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Societatea declară pe propria răspundere că nu va trimite mesaje comerciale nesolicitate iar produsele comercializate nu sunt contrafăcute.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S.C. Julie Star Impex SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Julie Star Impex SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice acord de acces neautorizat la site-ul www.carucioare-copii-online.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.