Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.

Garantie

Toate produsele comercializate de catre www.carucioare-copii-online.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre www.carucioare-copii-online.ro

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Garantie este in functie de producator sau tipul produselor intre 12-24 luni.

 

14 Zile Garantie de Retur

Cum functioneaza?

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la carucioare-copii-online.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa ne contactati prin email la office [at] carucioare-copii-online.ro sau telefon 0723.136.162.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de catre carucioare-copii-online.ro. La returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

 
Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:

- Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original)

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta  care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume, Adresa, Nr Tel

Adresa: Str. Nr. Oras, Judet

Destinatar: SC Julie Star Impex SRL .

Adresa: Somesul Mare 3, sectorul 4, București.

Inlocuire sau returnarea banilor:

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului de catre carucioare-copii-online.ro, in contul bancar indicat de comparator.


EXCEPTII

Produsele CONSUMABILE nu se pot returna decat daca sunt sigilate

Nu se poate returna: 

a)Produsul care nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat

b)Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc

Atentie

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Dreptul de Retur in 14 de zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur.