Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

SC Julie Star Impex SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Vânzătorul se obligă ca datele personale ale Cumpărătorului să nu fie difuzate către terti. Cumpărătorului îi sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Cumpărătorul îşi dă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de vânzător şi de a primi pe viitor informaţii despre noi oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing direct.

În condiţiile Legii 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal şi la cererea scrisă a Cumpărătorului, datată şi semnată, expediată pe adresa Vânzătorului, acesta se obligă:

  • să confirme solicitantului, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale;
  • să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să steargă datele a căror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în mod gratuit;
  • să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Julie Star Impex SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii si livrarii produselor comandate.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail ofiice@carucioare-copii-online.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.